Trap Renoveren

Ben je de huidige trap beu of is hij versleten na al die jaren? Werk met overzettreden en nieuwe stootboorden. Tot slot netjes afkitten en hij ziet er weer uit als nieuw! Wij maken het verschil met vakkennis, ervaring en service
Traprenovatie is een ideale uitkomst wanneer je de trap grondig wilt laten vernieuwen. Fixmijnhuis.nl helpt je daar in heel Nederland en België mee. Kies ervoor om je trap te laten renoveren zodat deze er weer jaren tegenaan kan.

trap renoveren offerte aanvragen

Voordelen Trap Renoveren

  • Gehele hal in een nieuw jasje
  • Heerlijk stil door perfecte geluiddemping
  • Een veilig gevoel dankzij de antislip toplaag
  • Onderhoudsvrij
  • Kras- en slijtvast
  • 10+ jaar garantie tegen doorslijten

Door een trap te laten renoveren, geniet je van veel voordelen. Allereerst hoeft de oude trap niet gesloopt te worden, hierdoor kan een hoop bouwpuin voorkomen worden. Wil je de kleur van de trap dezelfde kleur geven als de vloer? Dat kan! Met een paar snelle stap kan je mooi een trap renoveren en kan de trap namelijk helemaal aan jouw woonwensen worden aangepast.

Tot slot kan een gerenoveerde trap het huis een nieuwe uitstraling geven. Ook neemt jouw huis direct toe in waarde: win-win!

Wat zijn de soorten Traprenovatie?

Bij Fixmijnhuis.nl trap renoveren kan je op verschillende manieren je trap laten renoveren. Denk hierbij aan:

Via ons kan je makkelijk tot 4 offertes aanvragen van bedrijven. Hierdoor scheelt het een hoop om ze te kunnen vergelijken en de juiste keuzes te maken.

traprenovatie

Kosten van traprenovatie

open trap

De uiteindelijke prijs van een trap renoveren, hangt af van verschillende factoren. Zo spelen de arbeidskosten, het soort materiaal, het aantal traptreden en het soort trap mee in de uiteindelijke prijs.

Even ter indicatie: gemiddeld liggen de kosten van een trap renoveren met hoogwaardige materialen tussen de €1750,- en de €2900,-. Om erachter te komen wat het renoveren van een trap precies gaat kosten, raden wij altijd aan om in contact te komen met specialisten en offertes met elkaar te vergelijken en zodoende tot wel 60% te kunnen besparen

Trap renoveren met hoge kwaliteit materialen

De trap heeft vaak een centrale plek in huis. Veel mensen die bij je op bezoek komen zullen de trap dan ook zien. Als je trap versleten of al wat verouderd is, dan is dit een doorn in het oog. Een traprenovatie is dan een doeltreffende oplossing voor dit probleem. Het kan ook zijn dat je gewoon een nieuwe uitstraling aan je trap wilt geven. 

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Bij ons vindt je alle professionele materialen die je nodig heeft voor een traprenovatie. je hebt de keuze uit veel verschillende mogelijkheden waardoor de trap een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt. Het renoveren is simpel en voordelig en binnen een dag is je complete trap weer als nieuw. Wij streven naar optimale bereikbaarheid en de laagste prijsgarantie!

Open Trap Renovatie

Een open trap kun je een compleet nieuwe uitstraling geven met een traprenovatie. Kies uit maar liefst acht decors, die passen bij vrijwel iedere woonsmaak. Het gaat van overzettredes met de uitstraling van grijs, gewolkt beton tot licht eikenhout. Bij een open trap worden alleen de treden bekleed. Zo maak je van de trap een eyecatcher, die past bij de rest van je interieur.

Gesloten Trap Renovatie

Een gesloten trap kun je met een traprenovatie in een nieuw jasje steken. Je hebt de keus uit acht decors, het gaat van tijdloos tot trendy. Het is mogelijk om de stootborden en de trapwangen in hetzelfde decor uit te voeren. Hou je van contrast? Voer de stootborden en/of de trapwangen dan uit in wit. Ledverlichting behoort ook tot de mogelijkheden bij een gesloten trap.

Offertes aanvragen via onderstaand formulier: