CV ketel huren

Cv ketel huren? Een cv ketel huren is dé oplossing als je zonder gedoe en zorgen een warm huis en warm water wilt. Als je een verwarmingsketel huurt, maakt je gebruik van een hr ketel tegen een vast tarief per maand. Geen zorgen over veiligheid, storingen en onderhoud. Kortom: geen onverwachte kosten. En geen gedoe, want de installateur monitort je cv ketel op afstand en weet precies wanneer onderhoud nodig is. Ze komen alleen langs als het echt nodig is. Na afloop van je contract kan je per maand opzeggen. Dan halen ze de ketel kosteloos en zonder afkoopregeling weer bij je op. Klinkt goed toch? Op deze pagina vindt je meer informatie en kan je snel offertes aanvragen

cv ketel kopen

Wat kost een verwarmingsketel huren?

Een verwarmingsketel huren kan al vanaf € 22,95 per maand. In het vaste, lage maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen, dus ook installatie, onderhoud en spoedreparaties. Je komt dus nooit voor onverwachte uitgaven te staan. 

Geen extra kosten achteraf

Bij een cv-ketel huren of kopen, betaal je de prijs die in de offerte staat. Je hebt dus achteraf geen extra kosten. Bij deze prijs is meestal inbegrepen:

  • De monteur neemt je oude ketel mee.
  • Plaatsing en installatie van de nieuwe ketel.
  • Plaatsing en aansluiting van de thermostaat.
  • Installatie van aparte vulkraan en aftapkraan.

Voordelen cv ketel huren

  • Geen hoge aanschafkosten, inclusief kamerthermostaat.
  • Inclusief storings- en onderhoudscontract.
  • Installatie binnen 1 dag.
  • Contractperiode is minimaal een jaar, daarna maandelijks opzegbaar.
  • Storing voor 10.00 uur gemeld: dezelfde dag geholpen.
cv ketel installeren

Nog meer besparen met een huurketel?

Verhoog de prestatie van je gehuurde verwarmingsketel met de energiebesparende vuilafscheider en ontluchter van. Kies voor optimale bescherming, meer rendement en een besparing van ca. € 150,- per jaar. Meer comfort met minder energie.

Vuilafscheider

Cv ketel en -onderdelen, zoals thermostaatkranen, vloerverwarming en warmtewisselaars zijn gevoelig voor vuil. De innovatieve vuilafscheider haalt het vuil uit uw systeem en houdt deze schoon. Zo zorg je voor optimale bescherming en bespaar je wel tot € 80,- per jaar.

Automatische ontluchter

De automatische ontluchter verwijdert de opgehoopte lucht in je verwarmingssysteem. Dit verhoogt de prestaties van je huurketel. Hiermee bereik je tot wel 6% meer rendement met je cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 65,- per jaar.

Ruime keuze in nieuwe cv-ketels: huur én koop

Met een goed werkende cv-ketel geniet je altijd van een warm huis en warm water. Dankzij een ruime keuze in cv-ketels is er altijd een ketel die past bij jouw situatie. De installateurs waarmee we werken bieden moderne cv-ketels in verschillende merken, zoals ATAG, Vaillant en Nefit. Onze lokale servicepartner bespreekt graag je mogelijkheden. Dit adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

offerte cv ketel aanvragen

Vergelijken van cv-ketel huren

Er zijn veel aanbieders op de markt die het huren van een cv ketel aanbieden. Bij de één betaal je een €1,- per dag. De ander geeft een gratis I-pad weg. Let er echter bij het huren van een cv-ketel op dat je niet aan een wurgcontract vastzit. Hierdoor kan je bij Fixmijnhuis.nl makkelijk en snel bedrijven vergelijken. Door Gratis en Vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen krijg je al snel tot 4 offertes in je e-mail. Zodoende kan je mooi lokale installateurs vergelijken!

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan