Vochtbestrijding

Heb je last van vochtplekken op de muur of water in de kelder? Dan is vochtbestrijding de oplossing waar je naar op zoek bent. Vocht kan op verschillende manieren in je muren of kelder terecht komen. Om te weten wat voor type vochtbestrijding er vereist is, is het handig een ervaren vochtbestrijder naar het probleem te laten kijken. Op deze pagina lees je alle noodzakelijke informatie, handige bespaartips en kan je gemakkelijk in contact komen met lokale specialisten.

Vochtbestrijding Kelder

Vochtproblemen in de Kelder is met name in zuid Nederland een groot probleem. Ook oudere huizen door heel Nederland hebben vaak vochtproblemen in kruipruimtes en de kelder. Lees hier wat de problemen kunnen zijn en hoe je ze kan oplossen.

kelder vochtbestrijding
kosten vochtbestrijding

Vochtbestrijding Muren

Er zijn vele soorten vochtproblemen en ze vereisen telkens een andere manier van vochtbestrijding. Een correcte diagnose van het probleem is dus essentieel om de juiste behandeling van het probleem te bepalen. Op deze pagina zullen we nader ingaan op de vochtproblemen van muren en hoe je deze kan oplossen.

Offertes & Gratis Inspectie Aanvragen:

Veelgestelde vragen

Een eenvoudige manier om hierachter te komen is door simpelweg aan de muur te voelen en te kijken of je donkere plekken ziet op de muur. Als de muur koud of vochtig aanvoelt, kan dit een teken zijn van een vochtprobleem in de muur dat je kan behandelen. Vraag hier 4 gratis offertes aan en een advies gesprek

Opstijgend vocht kun je effectief op twee manieren bestrijden: door de muur te injecteren (de meest goedkope optie) of door de muur te laten onderkappen. Vraag hier 4 gratis offertes aan

De kosten van vochtbestrijding verschilt enorm als het om een kelder of specifieke muren gaat.
Gemiddeld kan je rekenen op € 2000,- om het probleem op te lossen. Vraag hier 4 gratis offertes aan

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan