Huisbeveiliging om een vervelende inbraak te voorkomen

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking. Zodat u met een gerust hart van huis of naar bed kunt gaan. Bekijk hieronder wat Feenstra te bieden heeft voor úw woning en situatie, of vraag vrijblijvend advies aan voor advies op maat.

  • Veilig in elke situatie
    Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen

  • Bediening via de app
    Onze veiligheidssystemen zijn eenvoudig te bieden via de app.

  • Gratis Advies op maat
    Onze vakmensen geven advies gebaseerd op uw situatie.

Alarmsysteem

De beste manier om inbrekers af te schrikken is met een gecertificeerd alarmsysteem. Het draadloze alarmsysteem van Feenstra waakt over uw woning, familie en bezittingen. Kies zelf welke compontenten u aansluit op het alarmsysteem. Via de gratis app bedient u het systeem op afstand. De meldkamer schakelt indien nodig de hulpdiensten in.

alarmsysteem

Camerabewaking

Beveilig uw woning en gezinsleden met beveiligingscamera’s. Zij houden voor u een oogje in het zeil, zowel binnen als buiten uw woning. Handig indien u zelf niet thuis bent. Bovendien kunnen bij een (poging tot) inbraak de beelden helpen om inbrekers te herkennen. Bekijk de beelden live via de app of kijk ze terug.

beveiligingscamera

Het belang van beveiliging

Met een beveiligingssysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. De schade die plaatsvindt bij een brand of inbraak wordt niet altijd (volledig) door de verzekering uitgekeerd, dus een inbraak kan een hoge kostenpost worden. Door duidelijk te etaleren dat uw huis beveiligd is, is de kans kleiner dat er wordt ingebroken. En met een gedegen camerasysteem is de pakkans als dieven het tóch proberen groter.

Hoe beveilig ik mijn huis?

De beveiliging van uw huis kan op verschillende manieren. Een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking zorgen er voor dat inbrekers worden afgeschrikt en dat de schade beperkt blijft. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies om de beveiliging van uw woning te verbeteren.

Huisbeveiliging voor de hogere risicoklasse

Particuliere woningen met een kostbare inboedel hebben vanwege verzekeringseisen veelal een beveiligingssysteem nodig in een hogere risicoklasse. Dit geldt ook voor beveiliging van het MKB en de groot zakelijke markt. Ook dat kan Feenstra leveren, inclusief BORG opleverbewijs. Goed om te weten: Kiest u voor een alarmsysteem met BORG certificering, dan krijgt u tot 15% korting op uw inboedelverzekering. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Huisbeveiliging offerte aanvragen

Er zijn dus vele systemen en om een huisbeveiliging zo goed mogelijk te doen is een Gratis adviesgesprek zeker waardevol. Als je onderstaand formulier zou willen invullen dan krijg je snel een aantal offertes in je email. Het is zodoende makkelijk om een aantal leveranciers te vergelijken en het zal zeker een hoop geld schelen.

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan