Alarmsysteem | jij wilt toch ook veilig wonen?

alarmsysteem kopen? Bescherm je huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breid deze zelf uit met extra componenten. Zo heb je een alarmsysteem op maat gemaakt voor je woning en wensen. Wij van fixmijnhuis.nl geven je graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze aangesloten monteurs. Via ons kan je makkelijk alarmsystemen en bedrijven vergelijken. Vraag maximaal 4 gratis offertes aan om een hoop kosten te besparen.

Alarmsysteem voor je woning

Fizmijnhuis.nl heeft al 15 jaar ervaring in het vergelijken van alarmsystemen. Bij alle diensten die wij leveren, staat jouw wooncomfort voorop. Of het nu gaat om alarmsystemen, cv ketels, warmtepompen of ventilatiesystemen: onze missie is jou zo prettig mogelijk te laten voelen in je eigen huis. Als je een alarmsysteem wilt, denken we daarom graag mee over je behoeftes en het beste ontwerp voor je woonhuis. Valt je woning bijvoorbeeld in een hogere risicoklasse? Dan kunnen we je alarminstallatie opleveren met BORG opleverbewijs. Hiermee kan je flink besparen op je inboedelverzekering. Wil je geen alarm voor je huis maar ben je actief in het MKB of de grootzakelijke markt? Ook dan kunnen wij je helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

alarmsysteem beveiliging

Alarmsysteem kopen

Je kan kiezen tussen een alarmsysteem kopen of huren. Een alarminstallatie kopen heeft als voordeel dat het gehele systeem direct van jou is. Je kan er jarenlang gebruik van maken, zonder maandelijks huur te betalen voor het systeem. Ook betaal je bij het kopen van een alarmsysteem geen installatiekosten (vanaf € 99,-). Op termijn bent je hiermee dus goedkoper uit. Wel bent je – na het eerste jaar – zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en betaalt je maandelijks ongeveer € 20,- voor de aansluiting met de bemande meldkamer.

Alarmsysteem huren

Een alarmsysteem huren is een goede en flexibele optie als je zonder grote investering gebruik wilt maken van een alarminstallatie. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarbij de aansluiting op de meldkamer, het onderhoud, en hulp bij storingen zijn inbegrepen. Zo hoef je  nergens zorgen om te maken! Wel betaalt je eenmalig installatiekosten. Deze zijn afhankelijk van de huurperiode; leg je de huur van je alarmsysteem voor langere tijd vast, dan krijg je een fikse korting op de installatieprijs. Kies de optie die het best bij je past of vraag vrijblijvend advies aan!

Wat zijn de voordelen van een alarmsysteem?

Het alarmsysteem is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. Je ontvangt een installatiecertificaat zodat je weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. Het systeem wordt aangesloten op de bemande meldkamer zodat indien nodig de hulpdiensten worden ingeschakeld. En door regulier onderhoud weet je zeker dat het alarm altijd werkt.

  • Zowel huren als kopen mogelijk
  • Eenvoudige bediening via app
  • Uit te breiden met extra componenten
alarmsysteem

De draadloze alarmsysteem zijn via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op een eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer (Alarm Control Nederland). Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over je huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af of wordt er een component vernield, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met je op. Als je niet bereikbaar bent, dan bellen de centralisten met de door jou aangewezen sleutelhouders. Dat kunnen bijvoorbeeld je buren, familie of vrienden zijn. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een overval, inbraak of brand.

Alarmsystemen vergelijken

Er zijn vele mogelijkheden van alarmsystemen en zeker een hoop aanbieders op de markt. Door onderstaand formulier in te vullen krijg je maximaal 4 offertes in je e-mail. Hierdoor kan je goed alle lokale bedrijven vergelijken. Zodoende kan je dus makkelijker een keuze maken welk bedrijf je een goed gevoel zal geven.

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan