Trap Renovatie Informatie

Trap Renovatie? Een trap kan je op verschillende manieren laten renoveren, maar wat is voor jou nu de juiste manier? Stel van te voren goed vast welke stijl en welk materiaal het beste bij jou past, maar bedenk ook goed of je de traprenovatie zelf wilt uitvoeren of juist wilt laten doen. Daarnaast is de stijl van jouw interieur natuurlijk van belang. Het materiaal dat je voor je traprenovatie gebruikt moet goed passen bij de stijl van bijvoorbeeld je vloer en deuren. Op deze pagina vind je alle informatie wat je nodig hebt. Ben je benieuwd naar de trap renovatie prijzen? Vraag dan gerust 4 gratis offertes bij ons aan!

Voordelen Trap Renovatie

  • De hal in een nieuw jasje
  • Heerlijk stil door perfecte geluiddemping
  • Een veilig gevoel dankzij de antislip toplaag
  • Onderhoudsvrij
  • Kras- en slijtvast
  • 10+ jaar garantie tegen doorslijten
trap renoveren offerte aanvragen

Trap Renoveren algemene Informatie

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het renoveren van de trap. De kosten, hoe je moet voorbereiden en vooral wat de mogelijkheden zijn. Heb je bijvoorbeeld een open trap of gesloten trap wat allemaal invloed zal hebben op de prijs. Lees hier gerust verder om je verder te verdiepen in het trap renovatie project.

Meer Info Trap Renoveren

Traprenovatie Materialen

Ben je de oude trap beu en wil je een frisse look geven? De hal is het visitekaartje van je huis en men kijkt toch snel naar de trap wat een echte eye catcher kan zijn. Lees hier meer informatie over de verschillende materialen opties. Vinyl en PVC zijn bijvoorbeeld goedkope opties om de boel op te frissen. Ook voor die hippe beton look ter inspiratie geven we je handige tips & tricks.

Meer Info Trap Renovatie Materialen
betonlook trap
trap schilderen offerte

Trap Laten Schilderen

Wellicht heb je een prachtige trap en hoeft de trap niet gerenoveerd te worden. Een frisse lik verf zal een houten trap zeker goed doen. Het kan dan weer jaren mee en is een mooi visitekaartje van je hal. Lees hier alles over de mogelijkheden en prijzen.

Meer Info trap laten schilderen

Offertes Aanvragen:

Veelgestelde Vragen

Een traprenovatie kost gemiddeld ongeveer € 2800 De kosten hebben met name te maken met de materiaalkeuze en het aantal traptreden. Hier kan je vrijblijvend 4 offertes aanvragen

Soort traprenovatieGemiddelde prijs, incl. montage
Traprenovatie met tapijt€ 45 per trede
Traprenovatie met laminaat (HPL)€ 75 per trede
Traprenovatie met PVC€ 90 per trede
Traprenovatie met linoleum€ 100 per trede
Klik hier: Gratis offerte traprenovatie

Wat kost een traprenovatie? Gemiddeld kost een traprenovatie rond de € 2.000, voor een rechte trap met 10 tot 15 traptreden. Heb je veel traptreden, een gesloten trap of een trap met onder- of bovenkwart of dubbelkwart, dan kunnen de traprenovatie prijzen stijgen tot ongeveer € 3.500. Hier gratis: Trap renovatie offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan