Verduurzamen Woning

Het verduurzamen Woning is een project wat als doel heeft energiebesparing en onze planeet wat minder te belasten. De Nederlandse overheid bouwt alle nieuwe woningen ook duurzaam. Regenwater wordt al slim opgevangen, zonnepanelen zijn al normaal geworden. Het gaat hard! Heb jij een bestaande woning en ook je huis duurzaam maken? Lees dan verder.

Onder verduurzamen woning valt ook het renoveren en isoleren van een woning ter energiebesparing. Bij een renovatie wordt in de regel gezorgd dat de woning in een goede staat hersteld wordt en wordt het nodige vernieuwd.

U kunt bijvoorbeeld ten behoeve van de renovatie een tuin uitbouwen en een terrasoverkapping plaatsen , de zolder laten isoleren maar ook alle kozijnen vervangen en direct dubbel glas plaatsen. Dit zal allemaal voor een energiebesparing zorgen. Zonnepanelen plaatsen zal zeker het meeste opleveren.

Het verduurzamen woning komt dus ten goede van de staat van je woning. Vaak wordt er voor gekozen om een hele woning te verduurzamen, mensen kiezen er eigenlijk nooit voor om een deel van je woning te renoveren. Op deze pagina vind je de meest voorkomende duurzame opties en de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen. Dit is super handig om de prijzen te vergelijken van leveranciers uit de regio.

zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen Plaatsen: De mogelijkheden & Prijzen vergelijken

Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen passen in de beschikbare ruimte. Ook de plek van de omvormer is belangrijk, en het aansluitwerk in de meterkast. Bezuinig niet op een goede en veilige installatie. Zonnepanelen kunnen je een hoop geld besparen en is nog goed voor het milieu ook. Vraag hierbij Zonnepanelen offertes aan om makkelijk de lokale leveranciers te vergelijken.

Offerte Aanvragen

Warmtepomp Installeren: De mogelijkheden & Prijzen vergelijken

Warmtepompen installeren is momenteel erg populair. Dat komt omdat er eigenlijk alleen maar goede kanten aan deze systemen lijken te zitten. Ze zijn goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Tenminste, dat laatste gaat pas in nadat het warmtepomp systeem is geïnstalleerd. Om die reden is het belangrijk dat er eerst enige aandacht wordt geschonken aan wat een warmtepomp precies is, wat het kan, wat het niet kan en vooral ook wat het kost. Dit zijn immers allemaal belangrijke factoren wanneer het gaat om het maken van een juiste keuze voor een systeem. Alle benodigde informatie is daarom verzameld. Vraag hier gratis 4 offertes aan van lokale leveranciers om je huis duurzamer te maken.

Offerte Aanvragen
warmtepomp installeren
muur isoleren

Muurisolatie: De mogelijkheden & Prijzen vergelijken

Door de muren te laten isoleren voorkom je dat warmte verloren gaat. Daardoor zal niet alleen het warmtecomfort in huis verbeteren, ook jouw energieverbruik zal dalen waardoor je heel wat kan besparen op de energiefactuur. Bovendien is het ook goed voor het milieu.

Offerte Aanvragen

CV-Ketel installeren of vervangen: De mogelijkheden & Prijzen vergelijken

Energiezuinig verwarmen en toch heerlijk warm water hebben is de toekomst. Combineer een HR ketel met bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler zodat je geen gas meer nodig hebt. Klik op onderstaande knop voor alle informatie over HR en CV ketels.

Offerte Aanvragen
cv ketel kopen
laadpaal thuis kosten

Laadpaal Thuis: De mogelijkheden & Prijzen vergelijken

Door een laadpaal thuis te laten installeren hoef je nooit meer in de rij te staan. Je bespaart je portemonnee en het milieu. Steeds meer mensen kiezen voor rijden in een elektrische auto. Er zijn tal van redenen om dit te doen. Dat elektrisch rijden de toekomst heeft, staat wel vast. Heb je een elektrische auto? Dan is een laadpaal thuis heel fijn én praktisch. Wat kost een laadpaal thuis?

Offerte Aanvragen

Zelf verduurzamen woning project starten of dit toch maar laten doen?

Verduurzamen woning moet snel en goed gedaan worden. Maar zowel als je het zelf wilt doen of het duurzaam maken zelf wilt laten doen, als je gaat verbouwen moet je eerst een aantal zaken op orde hebben. Het is zeker handig om meerdere offertes aan te vragen wanneer je een verbouwing wilt laten doen. Een goede aannemer is ontzettend belangrijk. Zo hoef je zelf geen rekening te houden met het opletten van de juiste hoogte, isolatie en alle extra opties die erbij komen kijken. Terwijl jij wacht op de offerte kun je goed nadenken over wat je precies wilt.

Veel mensen willen het huis duurzamer maken door middel van een verbouwing zodat het nog meer aan hun verwachtingen voldoet. Dankzij een verbouwing maak je je perfecte droomwoning en bespaar je op maandelijkse lasten. Na het kopen van een bouwval heb je behoorlijk wat te bouwen, maar wanneer de verbouwing af is heb je wel een voldaan gevoel.

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan