kunststof kozijn dakkapel

Kunststof Kozijn Dakkapel

Wil je ook meer licht en ruimte dankzij een nieuwe dakkapel? Bijvoorbeeld in je slaapkamer of badkamer. Zie je het al voor je?
Meer mensen gaan tegenwoordig ook thuiswerken waardoor de zolder vaak wordt omgebouwd tot een thuiswerk kantoor. Echter, de schuine wanden maakt het een donker ‘hok’ waardoor veel mensen het letterlijk alleen als washok wordt gebruikt. Een kunststof dakkapel is dus de ideale oplossing om de ruimte groter te maken. Dakkapellen van Fixmijnhuis.nl zijn goed geïsoleerd, zo blijft het binnen lekker koel in de zomer en lekker warm in de winter. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm, ze worden op maat gemaakt en in één dag geplaatst. Welk model dakkapel past bij jou? Nog een voordeel, we hebben zelfs leveranciers in Duitsland en Belgie waardoor je veel goedkoper uit zal komen.

Een dakkapel plaatsen in je woning brengt een ruimte echt tot leven. Je haalt niet alleen licht binnen, maar creëert ook meer ruimte. Je kan een kunststof dakkapel laten aanleggen en hier kunststof kozijnen in laten plaatsen. De voordelen van kunststof zullen hier ook worden behandeld, je kan lezen hoeveel je betaalt voor de kunststof kozijnen in een dakkapel, welke factoren de prijs beïnvloeden en hoe je de kosten zo laag mogelijk kunt houden.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Het grote voordeel van kunststof is de prijs. Deze is lager dan voor de meeste andere materialen zoals hout, maar je krijgt er wel veel voor terug. Vooral in het geval van een dakkapel is isolatie belangrijk. Je wilt er geen warmte verliezen. Kunststof heeft een uitstekende isolatiewaarde en in combinatie met hoogrendementsglas zal je warmteverlies minimaal zijn. Ook hoef je kunststof nauwelijks te onderhouden en kun je het krijgen met een houtnerf structuur zodat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Kunststof is inbraakwerend, brandvertragend en kan wel 50 jaar meegaan!

Kunststof Dakkapel

Afwerking van basis systemen tot de Luxe opties

Offerte Dakkapel

Voor bijna iedere dakhelling is een dakkapel mogelijk. Al onze modellen hebben een robuuste basis en zijn uitgevoerd met onderhoudsarme kunststof kozijnen en afwerk materialen. Je bepaalt de afmeting, indeling en afwerking. We adviseren je graag en komen persoonlijk langs om alle opties door te nemen.
Welke kleur mag je dakkapel krijgen? Besteed zeker aandacht aan de mogelijkheden, van een sfeervolle houttint tot een mat satijnen kleurlaag die ook nog eens permanente bescherming biedt. Hoe dan ook hoef je nooit meer het dak op om je dakkapel te schilderen.

Houtnerfstructuur in een kunststof kozijn dakkapel

Ben je op zoek naar de karakteristieke uitstraling van hout? Kies dan voor een houtnerfstructuur. Deze zijdeglans kleurlaag met nerfstructuur geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u hoeft te schilderen. Door de vele kleurcombinaties krijgt het kozijn, en daarmee je woning een eigen gezicht. Denk ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen.

Isolatie comfort en besparing van kunststof kozijnen

Wil je in de zomer de warmte buiten houden, terwijl die in de winter juist binnen mag blijven? Dankzij optimale isolatie zorgen onze dakkapellen ervoor.  Zo is het altijd behaaglijk binnen – en bespaar je nog energie ook. Ook houden onze dakkapellen het geluid van bijvoorbeeld hagel en regen buiten.

Kies je voor een dakkapel met een balkenplafond? Dan is de constructie extra sterk en ook nog eens fluisterstil. En praktisch: tussen de balken kunnen bijvoorbeeld contactdozen, spotjes en gordijnen worden aangebracht. Het geheel is eenvoudig af te timmeren aan de binnenzijde (indien gewenst, kunnen wij dat voor je doen). Kortom, we kunnen je ook assisteren met het hele verbouwingstraject.

Hoe kan ik kosten besparen op mijn kunststof kozijnen

Kunststof kozijn Dakkapel

Tot op zekere hoogte heb je de kosten voor je nieuwe kozijnen zelf in de hand. Hier vindt je een aantal tips waarmee je deze onder controle kunt houden.

  • Kies een regionale leverancier/monteur: als je werk omtrent je nieuwe kunststof raamkozijn wilt laten doen, dan kan je op de voorrijkosten besparen door regionale vakmannen in te huren.
  • Kies hoogrendementsglas: dit is een perfecte combinatie met kunststof en niet veel duurder dan dubbel glas. De extra kosten heb je er snel uit door de besparingen op de stookkosten.
  • Doe het zelf: door de ramen zelf te installeren bespaar je ongeveer 50 procent van de totaalprijs. Dit is voor iemand die handig is prima te doen en wordt duidelijk toegelicht door de leverancier.

    Vraag hier vrijblijvend offertes op
    Door gebruik te maken van onze 4 gratis offertes kan je een aantal offertes opvragen van leveranciers uit je omgeving. Je verplicht jezelf nergens toe, maar je kan je wel goed oriënteren op wat de markt te bieden heeft en voor welke prijs. Door het vergelijken van offertes is het een stuk makkelijker om de juiste oplossing te vinden voor jouw nieuwe kunststof kozijn dakkapel.

Vrijblijvende offertes aanvragen:

Veesgestelde Vragen

Kosten dakkapel plaatsen? u bent benieuwd naar de kostenDakkapel prijzen liggen gemiddeld tussen de 2.500 en 5.000 euro. Hier: Offertes Aanvragen

Een dakkapel kost gemiddeld tussen de €2500 en €5000 euro. Hier: Maximaal 4 Gratis offertes aanvragen

Een dakkapel is tegenwoordig van Kunststof gemaakt, lees dit artikel: Kunststof kozijnen verven voor alle info. 

Deze website maakt gebruik van Cookies

View more
Accepteren en Doorgaan