Camerabewaking | Voor het veilige gevoel

beveiligingscamera kopen? Wil je met een gerust hart naar buiten kunnen, kies dan voor een camerasysteem. De  camerasystemen van onze leveranciers zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Wil je de beste huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging dan met een alarmsysteem. Thuis is de vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Je wilt je daar graag zo veilig mogelijk voelen en daarom is het slim om je huis te beveiligen tegen inbraak en brand. Met ons professionele beveiligingssysteem houd je indringers op afstand van je woning en krijg je bij brand onmiddellijk een waarschuwing.

Wat zijn de voordelen van beveiligingscamera's?

Onze camerabewaking is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. Je ontvangt een installatiecertificaat zodat je weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. En door regulier onderhoud weet je zeker dat de camera’s altijd werken.

  • Zowel huren als kopen mogelijk
  • HD Beelden live bekijken via app
  • Uit te breiden met extra camera’s
  • Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar
  • Gecertificeerde 4MP Full HD camera’s
  • Professionele installatie
alarmsysteem beveiliging

Verschillen tussen soorten camera’s

beveiligingscamera

Je hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die je relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden je deze doe-het-zelf camera’s af. Ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heb je nodig, want inbrekers zijn ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren worden gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor. Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar je ook bent, via de app op je smartphone of tablet kan je elke beveiligingscamera bedienen. Je kan live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

De Camera installatie hoe werkt dat?

De juiste installatie van jouw beveiligingscamera is essentieel om je systeem optimaal te laten functioneren en je woning zo goed mogelijk te beveiligen. Daarom kan je via Fixmijnhuis.nl  makkelijk leveranciers vergelijken  om jou het gevoel te geven van een professionele installatie van je bewakingscamera. Onze monteurs zorgen voor het scherpst mogelijke beeld en zorgen dat bijvoorbeeld de zon geen invloed heeft op je beeldkwaliteit. Daarnaast zorgen ze dat de camera alleen jouw huis filmt, en niet dat van de buren. Zo maak je geen inbreuk op de privacy van anderen, en voldoet je aan de wettelijke richtlijnen.

De 3 belangrijkste functies van beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s bij jou huis hebben meerdere functies. De belangrijkste is preventie: zodra een insluiper een camera ziet hangen slaat hij je huis liever over. Boeven worden namelijk niet graag herkend. Mochten inbrekers het toch op je huis hebben voorzien, dan vervullen camera’s een andere belangrijke functie. Door haarscherpe opnames te maken van de criminelen, helpen camera’s de daders te identificeren en wordt de pakkans vergroot. De derde functie is het verzamelen van bewijsmateriaal: als de verdachten aan de hand van de beelden zijn opgepakt, dan kunnen de opnames in het proces worden aangevoerd als bewijs van hun misdaden.

Beveiligingsysteem vergelijken

Er zijn vele systemen op de markt en zeker een groot verschil in prijs/ kwaliteit verhouding. De professionele inbreker van tegenwoordig kan makkelijk via internet in je systeem komen. Hierdoor werken wij alleen met de beste leveranciers. Via onderstaand formulier kan je snel en maximaal 4 offertes aanvragen. Hierdoor kan je leveranciers vergelijken en kan je dus een hoop geld schelen!

Binnen 2 minuten heb je onderstaand formulier ingevuld en krijg je gratis en vrijblijvend de offertes snel in je e-mail. Makkelijk, gratis en snel!